Підтримка нормальної роботи кишечника
Для підтримки нормальної роботи кишечника

Для підтримки нормальної роботи кишечника

Дієти міцно увійшли в життя сучасних людей, що підтримують здоровий спосіб життя. Їх застосування для індивідуального раціону дає позитивні результати з точки зору профілактики і лікування багатьох захворювань. У період дієтичного регулювання особливо важлива підтримка нормальної роботи кишечника, адекватне забезпечення енергетичних і пластичних потреб організму. І найбільш ефективний спосіб забезпечити гармонізацію травної системи - застосування біологічно активної добавки Інтест.
Для максимального результату дієти враховуються багато факторів. Обов'язково береться до уваги стан здоров'я. Варто зауважити, що в даний час дієтичне харчування фахівці поділяють на: дієтичне профілактичне і дієтичне лікувальне. Вживання певних продуктів призводить до поліпшення самопочуття і попереджає розвиток захворювань, пов'язаних з незбалансованим раціоном. В основі дієт лежить принцип - регулювання харчування при збереженні необхідного рівня біологічно цінних елементів, що надходять в організм з їжею. Живильні речовини в організм доставляються завдяки нормальної роботи кишечника. Від його стану залежить обмін речовин, загальний стан організму і рівень імунітету.

Здорове, збалансоване харчування без сумніву необхідно всім. Але як бути, коли через захворювань або стану здоров'я, потрібно лікувальне харчування, що обмежує вживання деяких корисних продуктів? Так, при виразковий коліт обмежується кількість продуктів, що містять міристинову кислоту, яка є незалежним чинником ризику загострення захворювання. [O1] Люди з цукровим діабетом обмежують в раціоні практично всі солодкі і жирні продукти. А при хворобі Крона рекомендується обмеження насичених жирів і продуктів з високим вмістом клітковини. Організм не отримує важливі поживні речовини. Недолік поживних речовин організм відчуває навіть при незначних порушеннях травної системи.

У стратегії лікувальних і профілактичних заходів для регулювання травлення фахівці в першу очерель акцентують увагу на підтримці нормальної роботи кишечника, корекції порушення обміну речовин і комплексному підході до забезпечення енергетичних і пластичних потреб організму. Кишкова мікрофлора - один з визначальних факторів здоров'я людини. Чи можливо виключити всі негативні впливи на її стан, функціональні можливості і здатності до адаптації? Як підтримати баланс мікрофлори кишечника?
Доведено зв'язок між дефіцитом низькомолекулярних жирних кислот і частим розвитком захворювань шлунково-кишкового тракту. Одним з найважливіших продуктів бактеріального синтезу є особливі з'єднання - летючі жирні кислоти або коротколанцюгові жирні кислоти. У шлунково-кишковому тракті вони стимулюють розвиток нормальної мікрофлори, підтримують баланс і цілісність слизової кишечника, захищають організм від впливу патогенів, мають протипухлинну, протизапальну дію. Кишковий епітелій працює як бар'єр від шкідливих речовин, одночасно він виконує функцію селективного фільтра для засвоєння поживних речовин. Масляна кислота - одна з дуже важливих низькомолекулярних жирних кислот, які синтезуються в кишечнику. Вона є основним енергетичним матеріалом для епітеліоцитів і підтримує кишковий гомеостаз. Саме недостатнє вироблення масляної кислоти в товстому кишечнику часто призводить до дисфункції шлунково-кишкового тракту. Збільшення її кількості для стимулювання ферментації може бути досягнуто додатковим прийомом біологічно активної добавки Інтест. Рекомендована як ефективний спосіб для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, Інтест покращує симптоматику під час лікування захворювань шлунково-кишкового тракту.

Запатентована формула мікрогранулювання Інтест забезпечує комфортне транспортування масляної кислоти безпосередньо в кишечник. В унікальній трігліцерідовой капсулі, минаючи середу ротової порожнини і шлунка, активна речовина розчиняється в потрібному ділянці травного тракту.

Така «адресна доставка» біологічно активної добавки Інтест - найоптимальніша для ефективного впливу. Інтест регулює процеси роботи кишкового тракту і нормалізує баланс кишкової флори. Важливо, що при цьому біологічно активна добавка Інтест не має протипоказань.

У період дієтичного регулювання особливо важлива підтримка нормальної роботи кишечника, адекватне забезпечення енергетичних і пластичних потреб організму.

Замовляйте за спеціальною ціною

500 грн
*ціна не включає доставку

Синдром роздратованого кишечника

Докладніше

Рішення проблем з порушенням процесу травлення

Докладніше

Для підтримки нормальної роботи кишечника

Докладніше

Гармонізація системи травлення

Докладніше