Як допомогти роздратованому кишечнику
Синдром роздратованого кишечника

Синдром роздратованого кишечника

Синдром роздратованого кишечника належить до найбільш частих захворювань травної системи людини.

Дефекти в процесах обміну речовин мають фізіологічні і психологічні чинники, які часто є як причиною, так і наслідком нестачі вироблення масляної кислоти в організмі. Додавання масляної кислоти до терапії швидко забезпечує її необхідну концентрацію для регулювання процесів травлення. Саме тому Інтеста, оригінальний препарат масляної кислоти в запатентованої трігліцеріновой матриці - це дуже ефективний інструмент в профілактиці і лікуванні захворювань травної системи.

Щодня організм здорової людини виробляє 300-400 ммоль коротко жирних кислот. Все більше спостережень показують, що при діпрессіі, стресових ситуаціях, неправильному харчуванні, зниженні імунітету, при прийомі гормональних, антибактеріальних препаратів, при оперативних втручаннях, різних хворобах ендокринної системи, перенесені інфекції вироблення масляної кислоти в товстому кишечнику недостатня. Це призводить до серйозної дисфункції шлунково-кишкового тракту і дискомфорту в повсякденному житті. Дія масляної кислоти умовно можна розділити на три напрямки. Фізіологічна дія: Інтеста є головним джерелом енергії клітин (колоноцитов). Мікробіологічне дію: Інтест стимулює вироблення муцину для захисту клітинного епітелію від контакту з токсинами і патогенними організмами. Покращує засвоюваність поживних речовин в кишечнику. Терапевтична дія: Інтест регулює кишкову моторику.

При оцінці ступеня тяжкості синдрому роздратованого кишечника враховуються різні чинники, включаючи інтенсивність і тривалість розлади, оцінку захворювання лікарем і самим пацієнтом. Лікування цього захворювання грунтується на діях загального характеру, дієтичних рекомендацій, психотерапії і фармакологічному лікуванні. Інтеста - біологічно активна добавка. Клінічні дослідження показують поліпшення симптомів під час лікування захворювання шлунково-кишкового тракту в результаті прийому Інтест. Препарат нормалізує і підтримує фізіологічні функції шлунково-кишкового тракту, значно знижує біль і відчуття дискомфорту, полегшує процеси дефекації, має протизапальний ефект, покращує показники якості життя.

Новітнім і найбільш ефективним способом відновлення мікрофлори кишечника після застосування антибіотиків є включення в терапію прекурсорів масляної кислоти. Препарат Інтеста рекомендований до прийому для забезпечення необхідної кількості бутирата натрію і нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту.

Живильні речовини організм отримує в результаті нормального функціонування кишечника. Від його стану залежить обмін речовин, злагоджена робота органів, стан імунітету. Зміна балансу в складі мікрофлори кишечника порушує процеси його роботи. Призначені для боротьби з патогенними організмами, антибіотики одночасно надають небажаний вплив на екосистему мікробіоти людини. Відбувається зниження продукування бутирата натрію і здатності мікрофлори травної системи до адаптації. Дія антибіотиків на функцію продуцентів коротко жирних кислот, зокрема бутирата натрію, критичне. На відновлення здорової мікрофлори може знадобитися багато часу і зусиль. Тому так важливо поповнити нестачу масляної кислоти в кишечнику.

Недостатнє вироблення масляної кислоти в товстому кишечнику веде до дисфункції шлунково-кишкового тракту. В результаті з'являється дисбактеріоз. На перший план виступають такі симптоми, як діарея, запор, надлишкове газоутворення, нудота, больові відчуття в області живота. Порушення всмоктування речовин, що надходять з їжею, як результат загальне нездужання, аритмія, поява алергічних реакцій.

Для уникнення важких ускладнень слід скористатися методами підтримки балансу мікробіоти кишечника в нормі. Препарат Інтест за допомогою запатентованої формулою мікрогранулювання забезпечує потрібну кількість бутирата потрапляє в організм.

Інтеста - підтримання здоров'я без протипоказань.

Замовляйте за спеціальною ціною

500 грн
*ціна не включає доставку

Синдром роздратованого кишечника

Докладніше

Рішення проблем з порушенням процесу травлення

Докладніше

Для підтримки нормальної роботи кишечника

Докладніше

Гармонізація системи травлення

Докладніше