Рішення проблем з розладами травлення
Рішення проблем з порушенням процесу травлення

Рішення проблем з порушенням процесу травлення

Без якісного препарату для підтримки шлунково-кишкового тракту в поїздці не обійтися. біологічно активна добавка Інтест допоможе уникнути багатьох проблем з порушенням процесу травлення.

Для організму тривала поїздка - сама по собі вже стрес, який може спровокувати неприємні наслідки з травленням. Але є ще безліч факторів, які можуть надавати додатковий вплив: зміна харчування і режиму в новому місці, різка зміна клімату, склад води. Збудниками харчових розладів часто є віруси, бактерії, найпростіші. Але навіть за умови, що норми гігієни ретельно дотримані, зберігається ризик необходмости вносить ькорерктіви в намічені плани через дискомфорту в животі.

Число і види бактерій, які населяють наш травний тракт, становлять особливу міклофлору. Найважливіша функція міклофлори - її участь у формуванні резистентності організму до різних захворювань і підтримання біохімічного, імунологічного та метаболічного рівноваги, необхідного для збереження здоров'я людини. Порушення цієї екосистеми кишечника викликає різні розлади. Особливо великий ризик дисбалансу в поїздках. Вам знайомі такі проблеми травлення як здуття, диспепсія, запор та діарея? Як наслідок - порушення водно-сольового балансу і зневоднення організму. Найбільш наражені цього діти.

Тому, щоб уникнути серйозних ускладнень, при виникненні навіть незначних проблем з боку травної системи потрібно брати ситуацію під контроль. Прийом Інтест сприяє нормалізації кишкової флори, захищає від транслокації бактерій з кишечника в кровотік, завдяки чому забезпечує ефективний бар'єр проти інвазії бактеріальних патогенів. Відновлює і регулює шлунково-кишкову моторику.

Максимальний ефект досягається завдяки активної речовини - олійною кислоти, основна функція якої полягає в постачанні епітеліальних клітин слизової оболонки кишечника енергією для поліпшення її метаболізму, контролю нормального розвитку клітини, створення захисту від захворювань кишечника різної етіології. Унікальність Інтест в ефективному і комфортному застосуванні завдяки запатентованій формулі мікрогранулювання. Активна речовина потрапляє в потрібну ділянку шлунково-кишкового тракту, нормалізує його роботу.

Біологічно активна добавка Інтест пройшла клінічні дослідження, які підтвердили відсутність небажаних і побічних ефектів.

Замовляйте за спеціальною ціною

500 грн
*ціна не включає доставку

Синдром роздратованого кишечника

Докладніше

Рішення проблем з порушенням процесу травлення

Докладніше

Для підтримки нормальної роботи кишечника

Докладніше

Гармонізація системи травлення

Докладніше