Активна добавка, яка гармонізує травну систему
Гармонізація системи травлення

Гармонізація системи травлення

Біологічно активна добавка Інтеста для гармонізації системи травлення виключить ситуації, коли від роботи кишечника залежать всі ваші плани.

Важливість нормальної роботи травної системи для здоров'я і якості життя очевидна. Прекрасно, коли організм абсолютно здоровий. Але як виключити вплив стресів на самопочуття?

Сучасна людина знаходиться в зоні підвищеного ризику виникнення стресу, що, безумовно, відбивається на роботі організму в цілому. Тривале перебування в нервовому напруженні або стані перевтоми може привести до цілого комплексу порушень, зокрема, травної системи. Слід замислитися, які вжити заходів, якщо вам доводиться періодично стикатися з різними диспептичні явища: спазми в животі, порушення стільця (діарея або запор), відчуття переповненості шлунка, нудота, печія, підвищене газоутворення, ослаблений або надмірний апетит. Можливо, причина криється в психосоматическом факторі - перенесеному стресі, адже зв'язок між центральною нервовою системою і кишечником дуже тісний. Мозок відправляє сигнал про акумуляцію, кишечник знижує всмоктування поживних речовин, знижується секреція ферментів, спостерігається зменшення кількості бутират-продукують бактерій, що в свою чергу, веде до скорочення м'язів шлунково-кишкового тракту і запалення. Потім, з кишечника в мозок надходять сигнали про що з'явилися порушеннях. Ці явища взаємопов'язані: стрес провокує функціональні розлади, а функціональні розлади - депресію. Тому під час стресу підтримку життєво важливих функцій організму дуже актуальні. Якщо стресів не уникнути, то можна хоча б мінімізувати їх вплив на здоров'я. Для підтримки фізіологічних функцій шлунково-кишкового тракту необхідний синтез масляної кислоти і баланс природної мікрофлори кишечника. Стабілізація роботи травної системи може бути досягнута прийомом біологічної добавки Інтест для стимулювання олійною ферментації.

У медичній практиці мають місце психогенні розлади, причинно пов'язані з дією психотравмуючих чинників. Так, наприклад, хірурги, знаючи про ризик виникнення «шокових виразок» після травм або складних хірургічних втручань, передбачають профілактичні заходи для пацієнтів.
Природно, стресостійкість, захист свого фізичного і психологічного здоров'я, багато в чому залежить від самої людини, його бажання і вміння користуватися методами і прийомами саморегуляції.

Бувають ситуації, коли хворобливі відчуття в області шлунково-кишкового тракту і супутня симптоматика може бути як наслідком стресу так і інфекційного захворювання. В цьому випадку вихідну причину відображають лабораторні дані. Біологічно активну добавку Інтест рекомендується включати в комплексну терапію при різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Інтест не тільки усуває симптоми, але і, впливаючи на причини захворювання, одночасно профилактирует рецедив. За допомогою унікальної Мікрогранули здійснюється транспортування активної речовини в потрібну ділянку шлунково-кишкового тракту. Запатентована формула мікрогранулювання уможливлює швидке забезпечення потрібною кількістю бутирата, незалежно від стану кишкової мікрофлори. Біологічна добавка Інтест зручна в застосуванні, не має протипоказань.

Біологічно активна добавка Інтеста для гармонізації системи травлення виключить ситуації, коли від роботи кишечника залежать всі ваші плани.

Замовляйте за спеціальною ціною

500 грн
*ціна не включає доставку

Синдром роздратованого кишечника

Докладніше

Рішення проблем з порушенням процесу травлення

Докладніше

Для підтримки нормальної роботи кишечника

Докладніше

Гармонізація системи травлення

Докладніше